Συνδέστε την επιχείρησή σας με τον κόσμο του Internet!

για εμάς την EContent Systems κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός και αποτελεί πρόκληση

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ECONTENT SYSTEMS

 


Η ECS ( ΕContent Systems) είναι εξειδικευμένη εταιρία δημιουργίας λογισμικού στο χώρο της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Επιχειρησιακών Εγγράφων & Γνώσης (Επιχειρησιακά Δίκτυα η Internet).


Από το 2000 προσφέρει λύσεις σε πελάτες όπως (επιχειρήσεις, οργανισμούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα) και έχει σαν στόχο την ανάπτυξη τεχνολογικά κορυφαίων λογισμικών διαχείρισης επιχειρησιακών εγγράφων και διαδικασιών καθως και Δημιουργίας Δυναμικών Ιστοσελίδων όσο και online καταστημάτων και online εφαρμογών.


Η ομάδα της ECS αποτελείται από έμπειρους προγραμματιστές, web designers, adwords & analytics experts, content editors & system administrators με πολυετή εμπειρία σε HTML/CSS, Graphic Design, καμπάνιες AdWords & Facebook, Ανάλυση & Βελτιστοποίηση,Java, C++ .
Οι Υπηρεσίες μας

website-f

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ WEBSITE & ESHOP

Σχεδιάζουμε και Δημιουργούμε αυτό που αξίζει στην επιχείρησή σας: μια σύγχρονη, δυναμική ιστοσελίδα, καθρέφτη της επιχείρησή σας.
Είναι κάποιες μικρές λεπτομέρειες στην κατασκευή της ιστοσελίδας σας που μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά στις πωλήσεις και στους πελάτες που σας επιφέρει.
mobile-app1

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ MOBILE APPLICATIONS

Επαγγελματικές εφαρμογές για iPhone, iPad, και Android Κινητά & Tablets
Μια εφαρμογή προσφέρει δυνατότητες άμεσης πληροφόρησης. Η μεταφορά εφαρμογών Internet στο κινητό αποτελεί μία ασφαλή και συμπληρωματική δράση, σ' ένα στοχευόμενο κοινό, υψηλών ποιοτικών χαρακτηριστικών, μ' ένα εξαιρετικό λόγο κόστους προς απόδοση.
Συμβάλει σημαντικά στην αναγνωρισιμότητα του Brand - ταυτότητας σας.
Δεν φτάνει να σε ξέρουν πρέπει και να σε θυμούνται.

Digital-Marketing-Manager

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ WEBSITE & ESHOP

Δεν αρκεί να έχεις μια όμορφη και λειτουργική σελίδα, πρέπει να την βλέπουν και οι υποψήφιοι πελάτες σας. Κανείς δεν πρόκειται να πληκτρολογήσει στον υπολογιστή ή το κινητό του τη διεύθυνση της ιστοσελίδας σας.
Η EContent System έχει έμπειρους πιστοποιημένους επαγγελματίες που εγγυώνται να επισκεφτούν πελάτες την επιχείρηση σας.
Mobile-Internet-Technologies1-300x153

SMART PROMOTION

Οι εφαρμογές Smart promotion ουσιαστικά είναι εφαρμογές μέσω των οποίων μια επιχείρηση, ενας φορέας, ενας οργανισμός κρατικός η μη θα έχει την δυνατότητα να διαφημιστεί μέσω των έξυπνων συσκευών σε διασύνδεση με τα Social Media (facebook,twitter).

MC_Focus_3-300x153

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ

Οι διαδραστικές βιτρίνες (βασισμένες στην τεχνολογία της Microsoft Kinect-XBox) έχουν εφαρμογή σε εμπορικές επιχειρήσεις, που θέλουν να δείξουν και να ενημερώσουν τον κόσμο με το περιεχόμενό τους (ιατρικές εφαρμογές, μουσεία, εμπορικά πολυκαταστήματα, χώροι διασκέδασης κλπ).
e-detals presentation

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Με τις e-detailing interactive presentarions μπορούν οι προϊοντικές σας παρουσιάσεις να γίνουν ανταγωνιστικές και η διαδικασία παρουσίασης να εντυπωσιάζει και να ξεχωρίζει στον πελάτη σας.

ekpaideytikes-efarmoges

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Δημιουργούμε εφαρμογές για εκπαιδευτικούς οργανισμούς και φροντιστήρια. Εφαρμογές διαχείρισης μαθημάτων που δίνουν τη δυνατότητα στον εκπαιδευτικό να επικοινωνεί με τους μαθητές του από απόσταση και σε μη πραγματικό χρόνο, για τη διεξαγωγή ηλεκτρονικών μαθημάτων μέσω Διαδικτύου, που προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης.
ProgressiveWebApps

Progressive Web Apps

Τα PWAs είναι μια τεχνολογία ιδανική για κατασκευή ιστοσελίδων και web apps ανεξαρτήτως λειτουργικού συστήματος. Πρόκειται για ιστοσελίδες που έχουν όλα τα πλεονεκτήματα των applications χωρίς να χρειάζεται καν ο χρήστης να τα κατεβάσει. Δηλαδή η ιστοσελίδα σας θα είναι ιστοσελίδα και application μαζί με δυνατότητα προσθήκης στην αρχική σελίδα του κινητού, push notifications, πρόσβαση στην τοποθεσία σας κλπ.

augmentedreality

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ AUGMENTED REALITY AR & VIRTUAL REALITY

Επαυξημένη πραγματικότητα είναι η σε πραγματικό χρόνο άμεση ή έμμεση θέαση ενός φυσικού, πραγματικού περιβάλλοντος, του οποίου τα στοιχεία επαυξάνονται από στοιχεία αναπαραγώμενα από συσκευές υπολογιστών, όπως ήχος, βίντεο, γραφικά ή δεδομένα τοποθεσίας. Χρήσιμη εφαρμογή για επαγγελματικούς χώρους, εκθέσεις, μουσεία, διαφημίσεις, περιοδικά κ.α
push-notifications

WEB Push Notifications

Αν και αρχικά δημιουργήθηκαν για να καλύψουν την ανάγκη άμεσης επικοινωνίας, όπως για παράδειγμα σε μια εφαρμογή chat ή στην διαχείριση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop) βοηθώντας στην άμεση ενημέρωση για μια νέα παραγγελία, μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποτελεσματικά για να δημιουργήσουν άλλο ένα κανάλι επικοινωνίας με τους πελάτες σας, άμεσο και βέβαια χωρίς κόστος ανά αποστολή.

ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ


Είναι γεγονός ότι μας εμπιστεύονται πελάτες από όλους τους κλάδους όπως
τουριστικούς, εκπαιδευτικούς, ασφαλιστικούς, χρηματοοικονομικούς, υγείας, ηλεκτρονικά καταστήματα κ.α. και διαθέτουμε αξιόλογα επιτυχημένα Case Studies!

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

error: Content is protected !!